Inlåsta i vårt flyktrum!

Tillsammans med Brädspelskaféet och Okatima anordnade vi ett Escape Room under Östersjöfestivalen i Karlshamn. Vi hade totalt 39 grupper som försökte ta sig ut ur rummet. Ungefär hälften klarade sig ut ur rummet inom avsatt tid (vi släppte ut den andra hälften också,var inte oroliga). Vi hade förbipasserande, långväga gäster, möhippa och t.o.m. radion på besök inne i rummet.

Om du är nyfiken på att höra hur det gick när radion skulle ta sig ut kan du göra detta här(ca 1.30 in i programmet börjar de prata med oss).

Vi har redan gått vidare och börjar nu leta lokal för nästa Escape Room. Vi lärde oss enormt mycket av att hålla i det här rummet och vi tar med oss alla erfarenheter i utformandet av nästa. Det var även många som visade intresse för att designa nästa rum med oss och vi har ingen brist på vänner som vill vara med och hjälpa oss. Om du känner till någon lämplig lokal i närheten av Karlshamn så tveka inte att höra av dig (svara på det här brevet med tips).

Vi vill rikta ett stort tack till alla som var med och spelade! Ni ser till att det blir fler rum somm folk får fly från.

Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *