Q&A med Liiga Smilshkalne

En av Netrunners mest flitiga illustratörer kommer till Samspel Open och berättar om sitt arbete på världens i särklass bästa kortspel. Under en timme får du höra om hennes arbete gentemot Fantasy Flight Games (utgivare) och hur det är att arbeta med icke-fysiska skapelser i cyberpunk-miljöer.
Liiga har målat över 70 kort till Netrunner och bidragit med illustrationer till Worlds of Android, spelmattor och annat material till Android-universum.
Föreläsningen är på engelska.
Som en del av föreläsningen med Liiga Smilshkalne har vi den stora äran att hålla en kort frågestund. För att förbereda för denna ber vi dig skicka in dina frågor. Vad skulle du vilja veta från personen som gett oss Musaazi, Anansi, Apex och Running Interference?
Ställ dina frågor i kommentarsfältet eller skicka i PM till oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *