Medlem

Bli medlem

Det är superenkelt att bli medlem i Samspel!
Allt du behöver göra är att swisha medlemsavgiften till oss med följande info:

 • Personnummer
 • E-postadress

För 2019 gäller följande medlemsavgift:

Upp till 25 år: 2 kr (administrativ avgift för Swish)

26 år och äldre: 300 kr.

Swisha till: 123 535 86 27

Visste du att…

Som medlem i Samspel har du en hel del förmåner:

 • Anordna events, studiecirklar, turneringar mm

  Du har som medlem möjlighet att ansöka om att anordna events, studiecirklar, turneringar m.m. för att främja spelandet som kultur. Meddela styrelsen vad du vill göra, så hjälper de dig att förverkliga din idé. Det du kan få hjälp med är bl.a. ekonomiskt bidrag, tillgång till lokaler och arrangemangserfarenhet.

  Kontakta styrelsen här

 

 • Inköp av spel och speltillbehör

  Du har som medlem möjlighet att ansöka om inköp av exempelvis priser till turneringar, spel, tillbehör eller expansioner till spel, allt för att förhöja spelupplevelsen av ditt favoritspel. Fyll i ansökningsformuläret så kontaktar styrelsen dig efter att beslut har tagits. Behöver du hjälp eller känner att formuläret inte räcker till kan du kontakta styrelsen här eller på Discord @Styrelsen.

  Ansök om medel här!

 

 • Tillgång till över 100 andra spelare i Karlshamnsområdet

  I föreningens Discord finns det en mängd olika kanaler för det mesta inom brädspel, kortspel, figurspel och hobbyn i allmänhet. Vill du hitta nya spelare att spela med eller planerar du att sätta ihop en spelträff för exempelvis Game of Thrones gör du det lättast här.

  Samspel på Discord.

 

 • Gratis spelhyra på Brädspelskaféet

  Som medlem i Samspel får du spela gratis på Brädspelskaféet. För detta behöver du en tagg som du scannar varje gång du vill spela. Har du inte fått en tagg kan du be om att få en nästa gång du besöker Brädspelskaféet.

  Brädspelskaféet